PENGUMUMAN ~ SELAMAT TAHUN BARU 2013

1. MsCraftShoppe ingin meminta kerjasama para pelanggan utk add mscraftshoppe@yahoo.com dlm list contact masing2 bagi menggelakkan email dr pihak kami masuk SPAM folder. Thanks

2. Order dan Penghantaran hanya dibuat utk: - Ready stock items - Sale Items - Felt 1/2 meter ke atas sahaja (jika ingin dptkan saiz lebih kecil boleh dapatkan terus melalui dealer mscrafts)


3. Kepada yang ingin membeli felt dlm kuantiti banyak dan perlu claim boleh request resit pembelian daripada MsCraftshoppe. Diharap dengan ini akan lebih memudahkan urusan pembelian anda. Terima kasih

4.11.2009

FAQ: KAIN FELT



1. Apakah jenis FELT yg dijual disini?
Kami menjual felt dari jenis polyester (100%). Sesuai untuk buat brg2 kraf.

2. Saiz felt camne ek?
Ada 2 size..

i. Ukuran ~ 1 Meter




ii. ukuran ~ 1/2 Bahagian



3. Terdapat berapa warna?
Ada 91 warna. Berikut adalah warna Felt dan code item.



 

4. Harga camne plak?

Harga Sekeping:
1meter - RM16/pc
1/2 meter - RM8/pc

 
5. Berapa minimum order?Berapa pon boleh.

6. Camne nk order?
Bleh isi form kat page home.

7. Penghantaran camne?
Boleh by hand or by pos.

8. Kalau by hand, kat area mana ek?MsCraft based kat area bangi, sri kembangan & cyberjaya. Tapi penghantaran by hand perlu dirunding dahulu, bergantung pada kelapangan masa MsCraft.

9. Pos plak?
By pos. Ada 3 jenis:

i. Pos ekspress.
Biasanya boleh sampai keesokkan hari. Penghantaran ini tidak memerlukan tandatangan penerima.

ii. Poslaju
Boleh sampai keesokkan hari, bergantung kepada kawasan. Penghantaran ini memerlukan penghantaran penerima.

iii. Domestic Parcel.
Ambil masa 3-5 hari bekerja, bergantung kepada kawasan. Kos pos ni murah berbanding jenis lain.

10. Berapa kos penghantaran?

Kos penghantaran perlu ditanggung oleh pelanggan. Kosnya bergantung kepada berat barangan.


11. Camne nk bayar?

Lepas isi form & dah confirm order, MsCraft akan bg no akaun (CIMB & Maybank). Sila paste & emel semula resit pembayaran.

12. Camne nk tau status penghantaran?

MsCraft akan paparkan tracking number pesanan yang telah dihantar.

6 comments:

shimbei said...

sy di gombak KL, if nak beli cmne? can i go to ur shop?
my no: 0126123334

aulia said...

sy di putrajaya..
if sy nak pegi sndiri ke kedai awk,
boleh ke?
hrp awk boleh emel details alamat awk ke emel sy:
yimee_bb@yahoo.com
my num : 0122304416

zahira abd rahman said...

i dah isi form, tapi terisi twice, er i ingt kan belum success lagi, tapi form tu sama je, u tlg tgk kan an tlg send ur account number tQ :D

Hearlynda Hassim said...

salam kak
saya nk order saiz a4
tapi nk pelbagai wrna..
boleh x..

oh ya klu leh ambik saiz a4, rm brpe ye

ni no saya
0123626027

@sriz@ said...

mscraft ade kedai kat seri kembangan n serdang ke? ape alamat. leh walk in ka nk beli.

missyzaraismail said...

saya nak walk in..lokasi di mana?

whatsapp/sms 019-3472585